Op de eerste pagina kunt u al wat informatie vinden over mij. Hier valt nog wat meer te lezen en ik zal proberen dit af en toe aan te vullen.

Voordat ik naar Nederland kwam woonde ik op het eiland Lesbos. Hier werd ik Elvis genoemd. Mijn huidige baasjes in Nederland vonden dit geen leuke naam en hebben dit veranderd naar Astor.

In Nederland heb ik ook leren zwemmen, ondanks dat ik op een eiland woonde had ik nog nooit gezwommen, hier zwem ik in de zee of af en toe in een vijver in het bos.

Ik word vier keer per dag uitgelaten en daarvan ga ik in iedergeval één keer per dag naar de hei of het bos. Dit vind ik heel leuk, hier kan ik lekker rond rennen en met andere honden spelen. Spelen met andere honden, kinderen, een bal of een stok vind ik het allerleukste wat er is.

Op de hei noemen andere mij de hond met de witte sokjes, ik heb opvallende witte sokjes en veel mensen herkennen bij hieraan.